Copa de la UEFA

El CSKA dóna la sorpresa i guanya la final de la Copa de la UEFA contra l'Sporting de Lisboa

El CSKA de Moscou s'ha convertit en el primer equip rus que aconsegueix un títol europeu. I ho ha fet quan ho tenia tot en contra. La final s'ha jugat al camp de l'altre finalista, l'Sporting de Lisboa, i, a més, els portuguesos s'han avançat en el marcador amb un gol de Rogério en el minut 29. A la segona meitat, però, el CSKA ha estat superior. En el minut 57 Berezoutski ha igualat la final i en el 66 Zhirkov ha capgirat el marcador. L'afició russa que s'ha desplaçat fins a Portugal ha embogit amb el gol de Love (1-3) en el minut 75, que ha sentenciat la final a favor seu.

A Rússia ja podran dir que tenen un club campió europeu. El CSKA s'ha imposat en la final de la Copa de la UEFA a l'Sporting de Lisboa. El partit s'ha jugat a l'estadi d'aquest últim, el Jose Alvalade. Als portuguesos no se'ls donen gaire bé les finals europees en camp propi. Recordem que l'any passat Portugal va perdre la de l'Eurocopa a casa, davant Grècia. I això que l'Sporting s'ha avançat en el marcador. Ha estat Rogério en el minut 28 de partit. Però a la segona part els russos han capgirat completament el resultat. Berezutski ha empatat en el 56. I nou minuts més tard Zhirov ha aconseguit l'1-2. Els portuguesos han jugat intensament i han pogut empatar en aquesta rematada tan clara de Liedson que, sense porter, l'ha enviat al pal. En la jugada posterior el brasiler Vagner Love ha sentenciat la final i ha marcat l'1-3. Era el minut 74.