Els pares adoptius de la nena morta a Galícia. (Fotos: EFE)
Els pares adoptius de la nena morta a Galícia. (Fotos: EFE)
Santiago de Compostel·la

El crim de la nena morta a Santiago serà jutjat amb jurat popular

En haver-se iniciat el procés seguint la llei del tribunal del jurat, els pares adoptius d'Asunta Basterra hauran de comparèixer aquest divendres, juntament amb la fiscalia, per dir què pensen de les diligències. Mentrestant, Rosario Porto i Alfonso Basterra continuen en presó provisional comunicada i sense fiança, imputats pel suposat homicidi de la seva filla.

RedaccióActualitzat

El crim d'Asunta Basterra, la nena de 12 anys que va ser trobada morta en una pista forestal als afores de Santiago de Compostel·la la matinada del 22 de setembre, serà jutjat per un jurat popular. Així ho ha notificat el jutge que instrueix el cas, que ha iniciat el procés seguint la llei del tribunal del jurat. El Tribunal Superior de Justícia de Galícia creu que la mesura "no perjudica" les diligències d'investigació per les limitacions del secret de sumari.

En haver-se iniciat el procés com a tribunal del jurat, segons el TSJG, els pares adoptius de la nena, Rosario Porto i Alfonso Basterra, hauran de comparèixer aquest divendres, juntament amb la fiscalia, a les deu del matí per dir què pensen de les diligències.

Els pares de la menor continuen en presó provisional comunicada i sense fiança, imputats pel suposat homicidi de la menor.

Anar al contingut