Sant Joan Despí

El "Crackòvia" i Agnès Marquès donen la benvinguda al 2012

TV3 acomiadarà el 2011 amb una programació especial. La nit de Cap d'Any començarà amb els millors gags del "Polònia" i després continuarà amb l'emissió de "Crackòvia: l'origen". Les campanades les presentarà la conductora del Telenotícies cap de setmana, Agnès Marquès, des de Guissona, acompanyada de dos dels personatges més emblemàtics del programa d'actualitat esportiva, en Guardiola i en Mourinho.

RedaccióActualitzat
L'humor serà el protagonista d'aquest Cap d'Any a TV3. L'última nit del 2011 començarà amb un programa especial del "Polònia". L'espai de sàtira política que dirigeix Toni Soler començarà a les 22.25 i farà un repàs per alguns dels millors gags d'aquesta temporada. L'arribada al govern d'Artur Mas i els seus consellers a "Reservori Mas", el traspàs de poders entre Joan Saura i Felip Puig o el trasllat del president José Montilla al pis dels expresidents jubilats seran alguns dels moments que es reviuran.

A partir de les 23.20, abans de les campanades, s'emetrà el "Crackòvia: l'origen", una edició especial del programa que aborda l'actualitat esportiva a través de l'humor, on es desvelarà un secret que canviarà la vida de Mourinho i Guardiola. Darrere d'aquest secret s'amaga una història que ens traslladarà a la Guissona de finals del segle XIX, on una família enfrontada només aconseguirà tornar-se a unir gràcies al futbol.

La població de la Segarra també serà l'escenari de les campanades d'aquest any, que aniran a càrrec de la presentadora del Telenotícies cap de setmana, Agnès Marquès, i d'en Guardiola i en Mourinho crakcovians.

La nit es tancarà amb "Teràpia del riure", un recull d'actuacions musicals i gags emesos a TV3 al llarg de la seva història. El programa estarà presentat pel Ferran Monegal del "Polònia", interpretat per l'actor Jordi Ríos.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut