El Corte Inglés.
El Corte Inglés.
Madrid

El Corte Inglés comença el procés de reordenació del seu deute de 5.000 milions d'euros

El Corte Inglés ha iniciat el procés de reordenació del seu deute financer, que estaria al voltant dels 5.000 milions d'euros, segons ha informat la companyia en un comunicat, en què destaca que els seus fons propis ascendeixen a 7.450 milions d'euros.

Actualitzat
El Corte Inglés ha iniciat el procés de reordenació del seu deute financer, que estaria al voltant dels 5.000 milions d'euros, segons ha informat la companyia en un comunicat, en què destaca que els seus fons propis ascendeixen a 7.450 milions d'euros.

L'empresa d'Isodoro Álvarez ha assenyalat que comença aquest projecte de reordenació del seu deute actual en un "moment molt adequat, tenint en compte que els tipus de l'euríbor estan baixos, amb l'objectiu de millorar-la, dotar-la de més flexibilitat i adaptar-la a l'entorn", tant en el seu sector d'activitat com el financer.

El Corte Inglés subratlla, a més, que la seva cartera d'actius immobiliaris, "situats en llocs irrepetibles, té un valor de mercat superior a l'import del refinançament".
Anar al contingut