Ernest Maragall, en la seva visita a Arbeca. (Font: ACN)
Ernest Maragall, en la seva visita a Arbeca. (Font: ACN)
Arbeca

El conseller Maragall diu que la majoria d'escoles no anul·laran les colònies

El conseller d'Educació, Ernest Maragall, s'ha mostrat confiat que la majoria de mestres no compliran l'amenaça de deixar de fer sortides i colònies com a resposta al canvi de calendari que s'ha aplicat aquest curs escolar i que, entre altres coses, elimina l'horari intensiu al juny i al setembre. El conseller d'Educació diu que, si passés, seria un greu error educatiu. Maragall ho ha dit en la inauguració, aquest dissabte, d'una nova llar d'infants a Arbeca, a les Garrigues.

Actualitzat
El conseller Maragall ha afegit que ha començat a contactar amb les direccions d'alguns centres escolars i li han comunicat la decisió de "repensar" la decisió de suprimir les colònies i sortides escolars. El conseller ha demanat als docents que "separin" el que considera una reivindicació laboral d'un servei als alumnes i els ha instat a no "perjudicar" infants i joves.

Maragall ha dit això dies després que l'Associació Catalana d'Empreses de Lleure va informar que més de la meitat de les sortides i colònies que les escoles catalanes tenien emparaulades per aquesta tardor s'han anul·lat.

Anar al contingut