Barcelona

El conseller Joaquim Nadal diu que no veu "res estrany" en l'operació patrimonial de l'hotel del Palau

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, assegura que no veu "res estrany" ni en el procés urbanístic de l'operació de l'hotel del Palau ni en l'operació patrimonial. Les paraules del conseller arriben l'endemà que la fiscalia es querellés contra Millet i Montull per apropiació indeguda i tràfic d'influències l'operació de l'hotel del Palau i assenyalés que la Generalitat i l'Ajuntament van actuar afavorint interessos privats i que el govern català no va demanar els informes preceptius abans d'autoritzar l'operació.

Actualitzat
El conseller Joaquim Nadal ha explicat en una entrevista a "Els matins" de TV3 que l'operació per construir un hotel al costat del Palau de la Música va passar per la seva taula i que no veu "res estrany" en el procés urbanístic ni en l'operació patrimonial. Tot i això, Nadal ha afegit que no vol ficar-se en el terreny dels jutges i els fiscals ja que aquest dimecres la fiscalia va presentar una nova querella contra Fèlix Millet i Jordi Montull per apropiació indeguda i tràfic d'influències en aquesta operació. A més, el document acusa la Generalitat i l'Ajuntament de Barcelona d'afavorir interessos privats.

El conseller Nadal ha defensat l'actuació de Castells i de la Generalitat i ha volgut puntualitzar que "la pulcritud del tràmit urbanístic no impedeix que els pocasoltes, els pocavergonyes estafin" i blanquegin.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut