"El secret" de Catalunya Ràdio

El conseller Joaquim Nadal aposta perquè Rodalies s'acosti al sistema de tarifes integrat

En una entrevista al programa "El secret" de Catalunya Ràdio, el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha assegurat que no hauria aplicat un increment del 6% en les tarifes de Rodalies per a l'any que ve, tal com ha fet la companyia. Nadal ha indicat que a partir de l'1 de gener del 2010, un cop Rodalies depengui de la Generalitat, estudiaran modificar les tarifes en aspectes com ara els tipus i les corones metropolitanes i miraran de millorar la integració amb les tarifes de l'ATM. Finalment, ha afegit que aposta perquè Rodalies s'acosti al sistema de tarifes integrat.

Actualitzat
El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, ha explicat en una entrevista al programa "El secret" de Catalunya Ràdio que no hauria apujat les tarifes de Rodalies un 6% com ha fet la companyia. L'any vinent, aquesta decisió la prendrà el govern, després del traspàs del servei a la Generalitat l'1 de gener del 2010.

Joaquim Nadal ha dit que la Generalitat estudiarà modificar les tarifes en aspectes com ara els tipus i les corones metropolitanes i miraran de millorar la integració amb les tarifes de l'ATM. Tot i això, ha volgut recordar que el que paguen els usuaris només és una part del que costa el servei i s'ha mostrat partidari d'incrementar la conscienciació sobre aquest aspecte.

A l'entrevista, Joaquim Nadal també ha dit que intentaran lluitar contra l'aglomeració als trens en hores punta incrementant el nombre de combois o posant trens amb més capacitat. Aquesta ha estat una de les queixes més freqüents dels usuaris.

També ha destacat que es millorarà la informació a l'usuari. En aquest sentit, ha anunciat que es crearà un telèfon d'informació al ciutadà i un web propi per al servei de Rodalies a Catalunya.
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut