Pla mig del conseller de Salut, Antoni Comín, amb la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, entrant a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on h…
Pla mig del conseller de Salut, Antoni Comín, amb la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, entrant a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, on han visitat als ferits. Imatge del 18/'8/2017. Horitzontal.

El conseller Comín i la ministra Montserrat visiten els ferits de l'atemptat de Cambrils i un l'explosió d'Alcanar

Actualitzat

ACN Tarragona.-El conseller de Salut, Antoni Comín, i la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, han visitat a primer hora de la tarda d'aquest divendres els cinc ferits que segueixen ingressats a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, un d'ells per al segona explosió ela casa d'Alcanar, i als familiars de la dona ferida molt greu en l'atemptat de Cambrils que ha mort aquest divendres al matí. Comín i Montserrat han lloat la feina dels professionals sanitaris que han "treballat sense descans" i han aconseguit que "l'impacte dels atemptats" no hagi estat més greu. Comín ha repassat que el nombre de víctimes mortals són 14, 12 van morir en el moment de l'atemptat a les Rambles de la capital catalana, un nen de tres anys ha mort a l'Hospital de Sant Pau i la dona ferida a Cambrils a mort a l'hospital tarragoní. Montserrat ha apuntat que hi ha entre els afectats persones de 35 nacionalitats diferents.

El conseller Antoni Comín ha insistit que la societat catalana no es pot "deixar vèncer per la por" i que les institucions estan treballant conjuntament per donar aquest missatge a la ciutadania. "No canviaran els nostres valors i la nostra forma de vida", ha dit. Comín, juntament amb la ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, han visitat els ferits ingressats a l'Hospital Joan XXIII, després de visitar aquest divendres al matí altres víctimes a Barcelona. Amb 14 morts i 130 ferits, tot dos han assenyalat que és una "xifra per entendre la quantitat de dolor entre familiars i amics. "Ha estat traumàtic i monstruós pensar que algú, de maner voluntària pot produir tant de mal", ha apuntat el conseller.

Anar al contingut