Lloret de Mar

El consell nacional de CiU ratifica les llistes per a les eleccions

El consell nacional de CiU ha ratificat la llista de la federació nacionalista de cara a les eleccions al Parlament. Joana Ortega, d'Unió, serà la número 2 de la llista, encapçalada per Artur Mas. També hi ha noms destacats, com l'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, que ocuparà el número 8. La independent Cristina Iniesta, directiva de l'Hospital del Mar, anirà al número 15 per designació d'Artur Mas.

Actualitzat
Després de negociar fins a l'últim minut l'encaix de la llista electoral, el consell nacional de Convergència i Unió l'ha ratificat a Lloret de Mar. Cristina Iniesta Blasco, directiva de l'Hospital del Mar, ha estat la sorpresa de la candidatura de Convergència Democràtica. Es tracta del fitxatge independent que Artur Mas ja havia avançat i per a qui ha reservat el número 15. Iniesta, adjunta a la gerència del Parc de Salut de l'Hospital del Mar, s'ha pensat fins a l'últim moment incorporar-se al projecte de CiU.

Joana Ortega, número 2 de Mas

D'altra banda, la novetat més visible és que la democristiana Joana Ortega serà la número 2 d'Artur Mas, que agafa el relleu a Núria de Gispert, que aspira a la presidència del Parlament.

La candidatura inclou també dos alcaldes de renom: el de Sant Cugat del Vallès, el convergent Lluís Recoder, que ha accedit al número 8, i el de Vic, Josep Maria Vila d'Abadal, d'Unió, al número 17, i altres noms destacats, com el de l'actual portaveu del grup parlamentari, Oriol Pujol, al número 6.

La llista de Tarragona l'encapçalarà l'alcalde de Vila-seca, Josep Poblet; la de Lleida, l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, i la de Girona, l'alcalde de Figueres, Santi Vila.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut