Imatge d'arxiu d'un dels centres del Solsonès participant en l'activitat el passat curs escolar. Juliol del 2018. (Hortzontal)
Imatge d'arxiu d'un dels centres del Solsonès participant en l'activitat el passat curs escolar. Juliol del 2018. (Hortzontal)

El Consell Comarcal del Solsonès demana a la Generalitat que totes les escoles participin en l'esport blanc escolar

Actualitzat

ACN Solsona.-El Consell Comarcal del Solsonès demanarà a la Generalitat de Catalunya que inclogui totes les escoles de primària de la comarca en la propera edició de l'esport blanc escolar. Segons el conseller comarcal d'esports, Albert Bajona, l'activitat "ofereix una gran oportunitat als joves i contribueix a formar-los en una aquesta pràctica esportiva". Enguany s'ha realitzat a les escoles Setelsis, El Vinyet, Vall de Lord i ZER, amb un total de 170 alumnes. L'ens, però, apunta a que tots els alumnes hi haurien de poder accedir, es tracti o no d'escoles concertades. L'Esport Blanc Escolar està impulsat per la Secretaria General de l'Esport i el Departament d'Ensenyament i compta amb la col·laboració de la Federació Catalana d'Esports d'Hivern, els consells esportius, les estacions d'esquí, els consells comarcals, la Diputació de Lleida i el Conselh Generau d'Aran.

Anar al contingut