Madrid

El Congrés votarà una moció d'ICV per la dimissió d'Álvarez

El Congrés dels Diputats votarà la setmana que ve una moció d'Iniciativa per Catalunya Verds que demana la dimissió de la ministra de Foment pel caos de Rodalies a Catalunya. D'aquesta manera es votarà per primera vegada aquesta qüestió al Parlament espanyol, la cambra que té la legitimitat sobre el govern central. El diputat Joan Herrera ha dit a Catalunya Informació que confia que la petició de dimissió prosperi, ja que l'opció que prengui el PNB serà determinant.

Actualitzat
"El que esperem és que hi hagi una actitud positiva per part dels grups parlamentaris que ho han demanat i també una actitud de canvi de maneres per part del grup socialista; hi ha la incògnita del PNB i del grup mixt, i això és el que no sabem." Amb aquestes paraules Joan Herrera ha explicat la intenció d'Iniciativa pel que fa a la moció contra la ministra de Foment.

Herrera interpel·larà aquest dimecres al ple Magdalena Álvarez per reclamar-li que canviï les prioritats i situï la millora de les Rodalies a l'àrea de Barcelona abans que l'arribada de l'AVE. Per la seva banda, el PP presentarà una proposta semblant al Senat.
Anar al contingut