Barcelona

El conflicte dels estibadors bloqueja el port de Barcelona

Una suposada vaga encoberta d'estibadors provoca cues quilomètriques de camions perquè s'alenteixin les feines de càrrega i descàrrega

RedaccióActualitzat

Problemes al port de Barcelona al llarg del matí. Més d'un centenar de camions han estat hores i hores aturats perquè les terminals de càrrega i descàrrega no operen al mateix ritme que altres dies. Els camioners assenyalen que els estibadors han fet una vaga de zel i això és el que ha provocat cues que han arribat als cinc quilòmetres.

 

 

Els estibadors neguen la vaga de zel i atribueixen els retards en l'operativa a les terminals a altres motius. Segons Albert Gil, membre del col·lectiu, "Aquest dimarts no van contractar estibadors per a la nit i no van avisar als camioners que no els contractaven. És clar, els camioners estan emprenyats perquè no els carreguen, però no hi ha estibadors contractats."

La suposada protesta s'estaria fent per una reforma que enllesteix el Ministeri de Foment i que alteraria les seves condicions de treball. D'aquí uns dies hi ha convocada una vaga. Concretament les protestes es faran els dies 20, 22 i 24.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut