Estat en què va quedar el turisme després de la topada.
El xoc entre el turisme i el camió va passar en un tram anteriorment considerat com a punt negre de la xarxa.
Altafulla

El conductor implicat en l'accident mortal a l'N-340 multiplicava per sis el límit d'alcoholèmia

Novetats en l'accident mortal a l'N-340. El conductor del turisme implicat a l'accident de trànsit mortal de diumenge a la carretera N-340, a Tarragona, a l'altura de la Móra, sextuplicava el límit d'alcohol permès, segons han informat fonts pròximes al cas. El sinistre, en el qual va morir una jove de 27 anys, va passar quan un camió i un turisme van topar a la carretera N-340 al seu pas per Tarragona, molt a prop del punt on el 13 de març passat van morir quatre persones en una col·lisió similar.

Actualitzat
Després de l'accident, el conductor va ser sotmès a la prova d'alcoholèmia, on va donar un índex d'1,14 mil·ligrams per litre d'aire espirat, la qual cosa suposa sextuplicar el límit màxim permès per la llei. Com que suposa un delicte penal, la policia ja ha obert diligències contra l'automobilista.

En l'accident, una noia de 27 anys ha mort i tres persones més van resultar ferides greus. L'accident va passar quan van xocar frontalment un camió i un turisme. La carretera es va haver de tallar en tots dos sentits, fet que ha provocat fins a cinc quilòmetres de cua.

A més, es va donar la circumstància que l'accident va passar gairebé al mateix punt on fa tot just un mes hi va haver una altra col·lisió frontal entre un cotxe i un camió, que va causar la mort de quatre persones, dues dones i dos menors.

Els alcaldes de la zona ja van demanar millorar la senyalització de la zona perquè van reconèixer que és un encreuament de vies on és fàcil equivocar-se i situar-se contra direcció.


Anar al contingut