Tortosa

El conductor de l'accident de Freginals s'hauria adormit o distret amb el mòbil segons els Mossos

Tots els cossos de les víctimes han estat retornats a les famílies

RedaccióActualitzat

Els Mossos diuen que el conductor de l'autobús accidentat a Freginals es podria haver adormit o distret amb el mòbil. L'afirmació s'ha fet en la presentació de l'operatiu policial per la sortida de Setmana Santa. El conductor és un dels 17 ferits en l'accident que encara estan ingressats i es troba en estat crític, després de tenir un xoc sèptic a conseqüència d'una contusió pulmonar. Els ferits estan distribuïts per diferents centres de Tarragona i Barcelona.

Aquest dimecres, la jutge que porta el cas ha autoritzat tres repatriacions més i ja no queda cap fèretre al tanatori de Tortosa. Els forenses han acabat la identificació definitiva dels cadàvers. Tots els cossos de les víctimes han estat retornats a les famílies. Recordem que totes eren estudiants d'Erasmus de la Univesritat de Barcelona. Els últims cadàvers identificats corresponen a tres noies italianes.

De les 13 víctimes mortals, set eren italianes, dues alemanyes, una romanesa, una francesa, una austríaca i una altra de l'Uzbekistan.

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut