L'actuació de Sting va reobrir la sala Bataclan un any després dels atemptats de París (EFE)
L'actuació de Sting va reobrir la sala Bataclan un any després dels atemptats de París (EFE)

El concert íntegre de Sting que va reobrir la sala Bataclan, a iCat.cat

El canal web ofereix el vídeo de l'actuació d'una hora i mitja que el cantant britànic va fer a París en la reobertura del local un any després dels atemptats

Actualitzat

El concert que Sting va fer dissabte a la sala Bataclan de París es pot recuperar al web d'iCat.cat. És l'actuació que va servir per reobrir la sala després dels atemptats de fa un any a la capital francesa. 
 
El web del canal musical ofereix un vídeo d'una hora i mitja de durada amb l'actuació íntegra que el cantant britànic hi va fer per commemorar el primer aniversari de l'atac a la sala, que va causar la mort de 90 persones.

"Aquesta nit hem de fer dues coses: recordar els que van perdre la vida i celebrar la música en aquest indret històric", va afirmar Sting a l'inici del concert. Després d'un minut de silenci, el cantant va començar amb "Fragile" per barrejar, després, títols del seu nou treball, "57th  & 9th", amb clàssics de la seva trajectòria en solitari i amb The Police, com "Every breath you take".

La recaptació d'aquest concert es destinarà a Life for Paris i 13 Novembre: Fraternité verité, dues associacions que representen les víctimes.

Per cert, Sting dilluns va anunciar la data del seu pròxim concert a casa nostra: el 21 de març de l'any vinent al Sant Jordi Club de Barcelona. 

Anar al contingut