Pla mig del regidor del Comú de Lleida, Carlos González, amb la denuncia de les multes prescrites al davant de la Fiscalia Anticorrupció, el 21 de j…
Pla mig del regidor del Comú de Lleida, Carlos González, amb la denuncia de les multes prescrites al davant de la Fiscalia Anticorrupció, el 21 de juny de 2017. (Horitzontal)

El Comú de Lleida porta a la Fiscalia Anticorrupció suposades multes prescrites de la Paeria

ACN Lleida.-El Comú de Lleida ha presentat aquest dimecres a la Fiscalia Especial Contra la Corrupció i la Criminalitat Organitzada, a Madrid, una denúncia amb tota la informació que el grup municipal té sobre les multes de trànsit i zona blava que suposadament la Paeria va deixar prescriure des del 2005. La formació considera que compleixen d'aquesta forma amb el seu dret i deure de posar en coneixement de l'autoritat qualsevol indici de delicte i assenyalen que ho fan ''respectant en tot moment el principi de presumpció d'innocència de totes les persones que inclou la denúncia''. Des de l'Ajuntament de Lleida, la tinent d'alcalde Montse Mínguez ja va voler deixar clar al seu dia que a la Paeria tothom pagava les multes, inclosos els regidors de tots els partits polítics.

El Comú de Lleida va donar a conèixer el passat 1 de juny que l'Ajuntament de Lleida hauria deixat prescriure des del 2005 multes de trànsit de, com a mínim, tretze càrrecs electes de diferents partits polítics. D'aquests, quatre serien membres de l'actual equip de govern, mentre la resta, regidors d'anteriors mandats i un diputat al Congrés per Lleida.

Anar al contingut