Tuit d'Odón Elorza, diputat socialista per Guipúscoa
Tuit d'Odón Elorza, diputat socialista per Guipúscoa

El comitè federal socialista inunda les xarxes socials

Actualitzat

S'esperava un dia tens a la seu del PSOE de Madrid. Però l'inici convuls del comitè federal extraordinari ha superat totes les expectatives.

L'organització del PSOE no ha permès l'entrada dins la seu dels periodistes ni tan sols per prendre imatges de l'inici de la reunió. A l'exterior, premsa i militants socialistes es disputen pocs metres de vorera i les taules dels bars propers a l'espera de notícies de l'interior.

Després de dues hores de negociació per acordar la formació de la mesa, de la composició de l'ordre del dia i del cens que podria votar, el PSOE ha anunciat un recés per intentar continuar la negociació. Quatre hores després, i pocs minuts després d'anunciar finalment l'inici del comitè, s'ha tornat a anunciar un segon recés d'una hora. I s'acostava l'hora de dinar.

Els veïns del carrer Ferraz s'han pres la invasió de periodistes i militants amb el millor humor possible:

 


 

I la xarxa no ha trigat a omplir-se de referències humorístiques al que podia estar passant dins de l'edifici del carrer Ferraz.

 


 

 

 


Expectació també des de membres d'altres formacions polítiques davant la batalla interna del partit socialista.

 

 

 


El tuit d'un regidor del PP a l'Ajuntament de Madrid:

 

 

Però a mesura que ha anat avançant el dia sense aconseguir el més mínim acord, els tuits dels socialistes reflectien la confusió, la tensió o la tristesa:

 



 


 

 

 

 

 

Anar al contingut