Primer pla del president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, mirant cap a l'esquerra de la imatge, assegut amb un cartell amb el…
Primer pla del president del Col·legi de Metges de Barcelona, Jaume Padrós, mirant cap a l'esquerra de la imatge, assegut amb un cartell amb el seu nom davant i un fons blanc darrera, el 14 d'abril del 2016. (Horitzontal)

El CoMB proposa que els metges puguin notificar automàticament baixes de treballadors a les empreses

ACN Barcelona.-El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha proposat aquest dijous que els facultatius puguin comunicar automàticament la baixa d'un treballador a les empreses, a través de la Seguretat Social. És una de les principals conclusions de l'informe 'El secret professional mèdic i la protecció a tercers', que també planteja la creació d'eines de control semblants al Programa d'Atenció Integral al Metge Malalt (PAIMM) en altres professions com jutges, pilots o cossos de seguretat. Precisament, Jaume Padrós, president del CoMB, ha explicat que amb aquest organisme s'han inhabilitat 133 metges del 1998 al 2015 per conductes addictives, problemes psiquiàtrics o altres alteracions que afecten la capacitat professional.

Anar al contingut