El col·lectiu Stop Discriminació Granollers-Centre torna a demanar un pas per a usuaris amb mobilitat reduïda a l'estació

ACN Granollers.-La plataforma Stop Discriminació Granollers - Centre ha tornat a reclamar un pas per a persones amb mobilitat reduïda en aquesta estació de Renfe de la ciutat, en obres des de fa mesos. El col·lectiu assegura que tot i que s'han reobert els passos subterranis i s'ha desmuntat l'estructura metàl·lica que va habilitar-se perquè els usuaris poguessin creuar les vies mentre es remodelaven els passos inferiors, "els ascensors promesos encara no funcionen". En aquest sentit lamenten que tot i que s'han dut a terme diverses concentracions de protesta, Renfe no els hagi donat cap resposta. Per aquest motiu han traslladat la situació al Síndic de Greuges i han anunciat que estan "explorant" la possibilitat de denunciar la situació davant els tribunals corresponents.

La passarel·la metàl·lica amb 160 esglaons de pujada i de baixada que Renfe va instal·lar aquest estiu a l'estació perquè els vianants poguessin creuar d'una via a l'altra mentre es remodelava el pas inferior, ja ha començat a retirar-se. La previsió és que els ascensors puguin estar operatius el proper mes de novembre. Mentrestant, les persones amb mobilitat reduïda hauran de seguir fent servir l'estació de Les Franqueses, que sí que està totalment adaptada.

Anar al contingut