Waterpolo

El CN Sabadell necessita guanyar el Galatasaray per accedir als vuitens de final de la Copa LEN

El CN Sabadell està obligat a guanyar aquest diumenge el Galatasaray turc si es vol classificar per als vuitens de final de la Copa LEN Trophy de waterpolo. Els vallesans han perdut contra el Volvograd rus per 9-10 en un partit molt igualat que s'ha hagut de decidir després d'una pròrroga de sis minuts, ja que al final del temps reglamentari s'hi havia arribat amb empat a 9 en el marcador. En el temps extra, el Sabadell ha estat incapaç de marcar i els russos han sentenciat amb un solitari gol.

L'altre equip català d'aquesta competició, el Mataró Quadis, també ha perdut contra el Duisburg per 10-14. Els maresmencs necessiten guanyar el seu últim partit de la lligueta o bé esperar una derrota del conjunt alemany si es volen classificar per als vuitens de final.