Hoquei herba

El Club de Campo i l'Atlètic Terrassa repetiran la final de la Copa del Rei de l'any passat

El Club de Campo i l'Atlètic Terrassa reeditaran la final de la Copa del Rei d'hoquei herba de l'any passat. Els madrilenys, vigents campions, i els egarencs, líders invictes de la Lliga, s'han desfet en semifinals del Polo i l'Egara, respectivament. En la primera semifinal, el Club de Campo ha derrotat el Polo per un ajustat 2-1 en un partit molt igualat, mentre que l'Atlètic Terrassa s'ha imposat a l'Egara per 4-3 en el derbi de la màxima rivalitat gràcies a un gol en l'últim minut.

L'Atlètic de Terrassa i el Club de Campo repetiran la final de la Copa del Rei d'hoquei herba de l'any passat, amb victòria madrilenya. El Club de Campo ha derrotat en la primera semifinal el Polo per 2-1. Frederic Soyez ha avançat els homes de José Manuel Brasa. Àlex Fàbregas ha empatat per als catalans en una jugada individual, però, de nou, Soyez ha sentenciat per al vigent defensor del títol. En la segona part no hi ha hagut gols. I en el partit més esperat del dia, l'Atlètic de Terrassa, el líder de la Lliga, ha donat el cop al camp del gran rival. Santi Freixa ha inaugurat el marcador de penal córner. Els groc-i-negres s'han avançat tres vegades en el marcador, però veient com cada vegada els ratllats els empataven. Pep Sánchez ha marcat dos gols més per als de Xavier Galí, mentre que per als locals han marcat Clapés, Casas i Alegre. La sentència ha estat en el minut 69 amb un gol de Santi Freixa.