A la dreta, l'inspector Antoni Mariscal, cap de l'Àrea Central d'Investigació de Delictes Econòmics dels Mossos d'Esquadra, i a …
A la dreta, l'inspector Antoni Mariscal, cap de l'Àrea Central d'Investigació de Delictes Econòmics dels Mossos d'Esquadra, i a l'esquerra, Antoni Rodríguez, cap de l'Àrea Central de Crim Organitzat, durant la roda de premsa per explicar l'operació contra un clan armeni, el 23 de setembre del 2015 (horitzontal).

El clan armeni del Moianès blanquejava diners de màfies de l'est amb 250 comptes bancaris i empreses falses

Barcelona (ACN).- El clan armeni desarticulat al Moianès la setmana passada es dedicava a blanquejar diners de les màfies de l'est d'Europa. Segons els Mossos d'Esquadra, a Catalunya no realitzaven actes de crim organitzat, però sí que tenien almenys 15 empreses fictícies per ajudar a legalitzar fons procedents de màfies de l'antiga URSS. A més, els EUA els investigava per diversos delictes i la seva vinculació amb el crim organitzat internacional. El clan tenia uns 250 comptes bancaris i operaven en diversos paradisos fiscals per dificultar la feina dels investigadors. En l'operació es van detenir sis membres del clan, tres testaferros i un advocat de Madrid que els assessorava.

Actualitzat
Anar al contingut