L'espectacle "Kooza", del Cirque du Soleil, en l'estrena a Port Aventura. (Foto: ACN)
L'espectacle "Kooza", del Cirque du Soleil, en l'estrena a Port Aventura. (Foto: ACN)
Vila-seca i Salou

El Cirque du Soleil es queda cinc anys més a Port Aventura

L'èxit d'aquest estiu amb l'espectacle "Kooza" anima els canadencs a continuar col·laborant amb el parc temàtic amb la instal·lació d'una carpa per fer les representacions

RedaccióActualitzat

Port Aventura i el Cirque du Soleil han firmat un acord de col·laboració per als pròxims cinc anys. La companyia canadenca portarà els seus espectacles al parc de Vila-seca i Salou els pròxims estius. L'acord preveu instal·lar una base del Cirque du Soleil al parc temàtic. A la carpa s'hi faran els espectacles de la companyia que fan gira per tot el món. El primer, el que es farà aquest estiu, és "Amaluna", que coincidirà amb el 20è aniversari del parc.

La col·laboració entre les dues empreses va començar l'any passat i va permetre que Port Aventura fos el primer resort d'Europa que acollia un espectacle del Cirque du Soleil. Aquest estiu més de 100.000 persones han vist "Kooza", tot un èxit que ha convençut els responsables de la companyia per consolidar Port Aventura com a base per a les gires. Els responsables del parc destaquen que aquesta col·laboració els permetrà fer un pas més en la seva estratègia per posicionar-se com a destí d'oci familiar a Europa.

 

 

 

 

Anar al contingut