Isona Passola i el conseller Andreu Mas-Colell, davant els assistents a l'acte
La indústria el cinema català s'ofereix a Hollywood
Los Angeles

El cinema català ofereix talent i experiència a Hollywood

La indústria del cinema català ofereix a Hollywood talent, experiència i paisatge i busca noves coproduccions

RedaccióActualitzat

Al bell mig de Sunset Bulevard, al nucli de la indústria més potent i amb més solera del cinema mundial, l'Acadèmia del Cinema Català promociona el talent i la creativitat dels professionals catalans. La indústria cinematogràfica perd els complexos i s'ofereix per intentar aconseguir coproduccions amb Hollywood.

Al capdavant de la delegació catalana, la presidenta de l'Acadèmia, Isona Passola, que ha ofert Catalunya a productors i caçadors de talent de la meca del setè art.

"Podem oferir la nostra capacitat de creació, el talent i la creativitat, però no només això, també empreses de post producció, grans localitzacions. Si vols fer una pel·lícula sobre el Tibet tens La Molina, si vols fer-ne una sobre Vietnam tens el Delta de l'Ebre"

Isona Passola, el productor i director Brian Yuzna i el conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, han promocionat Catalunya com a localització, com a sòcia en coproduccions i com a generadora de talent que Hollywood pot compartir.

Passola crida a no deixar-se impressionar per la indústria de Hollywood, i ha remarcat que els directors i productors nord-americans busquen el mateix que els catalans, és a dir, idees noves, guions bons, compartir els riscos.

Catalunya pot oferir tot el que els poderosos productors de Los Angeles busquen per fer una pel.lícula, moltes localitzacions, bons estudis i equips amb talent.

Productors, agents i realitzadors de Hollywood han atès la crida del cinema català. També hi han acudit catalans que ja fa temps que treballen a la indústria del cinema nord-americà, on hi ha moltes oportunitats malgrat la crisi.

 

Anar al contingut