Imatge de la sortida del cinema Bosc, amb la cartellera i una pancarta al fons, i un elevat nombre de persones concentrades per rebutjar el tancamen…
Imatge de la sortida del cinema Bosc, amb la cartellera i una pancarta al fons, i un elevat nombre de persones concentrades per rebutjar el tancament el dimecres 30 de setembre de 2015 (horitzontal)

El Cinema Bosc de Vilanova i la Geltrú tanca definitivament aquest divendres

Vilanova i la Geltrú (ACN).- El Cinema Bosc de Vilanova i la Geltrú ha tancat de forma definitiva. Aquest divendres no aixecarà la persiana, després que l'exhibidor de la sala, Manel Gómez, i els propietaris de l'immoble no han arribat a cap acord. Gómez, de l'empresa 35 mm, ha explicat a l'ACN que "s'han acabat les converses", de manera que els sis treballadors de la sala han estat acomiadats i han començat a recollir els aparells de les instal·lacions. Malgrat estava anunciada la programació per a aquest cap de setmana -així ho recull la pàgina web del cinema-, Gómez ha assegurat que ja no hi haurà cap pel·lícula. Amb tot, ha declinat detallar els fets, que preveu explicar a partir de la setmana vinent.

Actualitzat
Anar al contingut