Portada de a novel·la "Victus" amb una representació del setge de Barcelona
Portada de a novel·la "Victus" amb una representació del setge de Barcelona
Los Angeles

El cineasta català establert a Hollywood, Jaume Collet Serra, dirigirà l'adaptació de "Victus" al cinema

Collet Serra és autor de "thrillers" d'èxit com "Una noche para sobrevivir", amb Liam Neeson, i aquest perfil pot ajudar a obrir les portes de Hollywood

Actualitzat

El tinent coronel Martí Zubiría es convertirà en un persotatge de cinema. La novel·la "Victus", escrita per Albert Sánchez Piñol, va cremant etapes en el seu camí per arribar a la gran pantalla. Ara, ja té director. Serà Jaume Collet Serra, autor de "thrillers" d'èxit a Hoollywood.

Segons ha explicat a Catalunya Informació el productor i propietari dels drets audiovisuals de "Victus", Raimon Masllorens, Collet Serra dirigirà l'adaptació de la novel·la:

"En Jaume és un nom inqüestionable que està fent unes pel·lícules molt grans, amb èxit als Estats Units. Té portes obertes perquè pugui presentar projectes i se l'escoltin les grans productores. És un nom que ens acompanyarà molt i a més a més és català. Crec que és un nom perfecte que ens encaixava de forma ideal amb el projecte"

Collet Serra fa temps que sonava per dirigir aquesta ambiciosa producció. El cineasta és autor de "thrillers" d'èxit com "Una noche para sobrevivir", amb Liam Neeson, i aquest perfil pot ajudar a obrir les portes de Hollywood.

Raimon Masllorens no s'ha mullat sobre el repartiment. 

"Hi ha algunes idees, però estem en una fase tan embrionària que fa de molt mal dir. Ens volem centrar a tenir un guió que porti el major nombre de majors o productores internacionals per poder-ho aixecar"

Tot i que ja té director, Masllorens admet que encara trigarem a veure "Victus" al cinema:

"Estem en fase de guió. Estem treballant amb guionistes de Los Angeles que estan fent una última revisió al guió. És una pel·lícula que pretén ser gran, que ho ha de ser a nivell de producció"

"Victus", publicada el 2012, és una autobiografia fictícia del tinent coronel navarrès Martí Zubiria durant la guerra de Successió i el setge de Barcelona del 1714.  Sánchez Piñol acaba de treure la segona part, "Vae Victus".

Anar al contingut