Barcelona

Zumzeig Cinema reobre com a cooperativa, la primera a Catalunya en aquest sector

Després d'uns mesos tancat, obrirà el 4 de novembre amb un nou equip i amb un projecte de micromecenatge

RedaccióActualitzat

El cinema Zumzeig, de Barcelona, reobrirà les portes el 4 de novembre, després de tres mesos de tancament temporal, i ho farà reconvertit en la primera cooperativa d'aquest sector a Catalunya. Per això ha començat una campanya de micromecenatge a través del web de Verkami.

La filosofia de la sala d'Hostafrancs serà la mateixa que en els últims tres anys: prioritzar els projectes audiovisuals independents i arriscats, tant del terreny de la ficció com del documental. El que canvia és la manera de finançar-se.

El cinema busca un teixit associatiu que els permeti tenir un coixí econòmic més enllà dels ingressos de la taquilla; a canvi, els socis tindran descomptes i avantatges. Per exemple, disposaran de sis entrades gratuïtes, totes les sessions d'estrena a 4 euros o sessions paral·leles a 3 euros. També tindran accés a preestrenes i sessions especials només pensades per al Club d'Amics de Zumzeig.

La nova direcció de la sala també ha decidit rebaixar el preu de l'entrada general fins als 7,5 euros. La idea és obrir de dimarts a diumenge i oferir de dues a tres sessions cada dia.

 

Anar al contingut