Barcelona

El cicle "Gandules" del CCCB proposa nits de cinema a la fresca pel mes d'agost

"Gandules" ja és una tradició de les nits d'agost a Barcelona, i el pati del CCCB s'omple d'espectadors amants del cinema seduïts per una proposta que conjuga l'atractiu del lloc i el rigor en la programació. El cicle d'aquest estiu té com a títol genèric "Travelling", que és el nom d'un moviment de càmera i també la paraula anglesa per viatjar. Això és el que proposa "Gandules" als que passen l'estiu a la ciutat, un viatge per diferents llocs del món i per les diferents sensibilitats de grans autors.

Actualitzat

S'hi ha d'arribar amb molta antelació per assegurar-se un lloc a les gandules de les primeres files que donen nom a aquest cicle de cine que presenta un programa molt cuidat.

El cicle permet disfrutar del cinema a l'aire lliure i d'una programació acurada. Les sessions, en versió original subtitulada, són gratuïtes. Les cites tenen lloc dimarts, dimecres i dijous al pati del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, a les deu de la nit.

"Gandules'07" també és un viatge per diferents formes i gèneres: cada sessió inclou un llargmetratge de ficció o un documental precedit de curts, videoclips o obres d'animació.

Anar al contingut