El Chelsea jugarà la final de la Carling Cup contra el Tottenham després de vèncer l'Everton 0-1

L'Everton només necessitava un gol després del 2-1 aconseguit a Stamford Bridge per classificar-se per a la final de la Carling Cup, però no només va ser inapaç de doblegar la porteria del Chelsea sinó que, a més, va acabar perdent per 0-1. Els londinencs van vèncer gràcies a un gol de Joe Cole marcat a la segona part i van guanyar-se així el dret de disputar el títol amb el Tottenham de Juande Ramos. La final serà el pròxim dia 24 de febrer a Wembley.

Avram Grant va plantejar un partit conservador centrat en la defensa i, especialment, en la línia de mig camp on els "blues" van ofegar Mikel Arteta. El basc va patir la pressió de Makelele i el jove Steve Sidwell i no va poder dirigir el joc ofensiu dels de Liverpool. L'Everton va estar molt inoperant i sempre va estar molt lluny d'aconseguir el gol que li hagués donat dret de disputar la final.

Sí que el va tenir més a prop el Chelsea -Anelka va enviar una pilota al travesser només començar la segona part- fins que Joe Cole va aprofitar una excel·lent assistència des de l'esquerra de Malouda per, amb un precís control, baixar la pilota i enviar-la al fons de la porteria de Howard. Era el minut 70 de la segona part i l'Everton, davant la decepció de Goodisson Park, ja no va tenir temps de reaccionar.

Chelsea i Tottenham disputaran la final de la Carling Cup el pròxim 24 de febrer a Wembley.