El Chelsea guanya el Hull City gràcies a Drogba (2-1) i l'Arsenal apallissa l'Everton sota el lideratge de Cesc (1-6)

El Chelsea ha sumat els seus primers tres punts de la temporada en derrotar 2-1 el Hull City en el partit inaugural de la Premier League. Els de Carlo Ancelotti han patit per superar els "tigres" i sort n'han tingut de l'incombustible Didier Drogba. El davanter africà no només ha igualat el gol inicial de Hunt sinó que en l'últim minut ha fet el segon per donar als "blues" la primera victòria de la temporada. Ha estat l'Arsenal, però, qui s'ha convertit en el nou líder del campionat en apallissar l'Everton a Goodison Park per 1-6.

Una setmana després d'aixecar la Community Shield, el Chelsea ha estrenat amb bon peu la seva participació en la nova temporada de la Premier League. Els londinencs han vist com els visitants s'avançaven en el marcador gràcies a l'irlandès Stephen Hunt a la mitja hora de joc. Deu minuts després, però, Drogba aconseguia l'empat, i ja a les acaballes de l'enfrontament, marcava el segon i segellava el triomf dels locals.

El Wigan de Robert Martínez també ha debutat amb victòria en derrotar a domicili l'Aston Villa per 0-2. Rodallega i Koumas han estat els golejadors de l'equip entrenat pel tècnic de Balaguer. Els "Latics" comencen de la millor manera possible. En un altre partit destacat de la jornada, el City s'ha desfet del Blackburn per 0-2 gràcies als gols d'Adebayor i Ireland.

L'Arsenal, líder

Malgrat aquests i altres triomfs ha estat l'Arsenal qui s'ha convertit en el nou líder de la Premier League en apallissar l'Everton a Goodison Park per 1-6. Liderats per Cesc Fàbregas, els "gunners" han avergonyit els de Liverpool amb un triomf tan contundent com inapel·lable. Denilson, Vermaelen i Gallas han avançat els londinencs ja a la primera part, i a la represa Cesc, en dues ocasions, i Silva han arrodonit la golejada. Saha només ha pogut fer el gol de l'honor dels locals en el descompte.

Van Gaal debuta amb empat

El Bayern de Munic no ha pogut passar de l'empat en la seva estrena a la Bundesliga després d'un decebedor 1-1 davant el Werder Bremen. Louis Van Gaal ha deixat Ribéry a la banqueta -el francès ha acabat jugant els últims 25 minuts- i ha vist com els rivals s'avançaven per via d'Ozil al minut 39 de la primera. Ja a la segona part, al 72, Mario Gómez ha fet el gol de l'empat. L'1-1 ja no s'ha mogut i el Bayern s'ha acomiadat amb el primer punt de la temporada.