El Chelsea derrota el Milan en un dels grans amistosos de l'estiu

Dos dels millors equips del món s'han vist les cares aquesta matinada en la seva gira pels Estats Units. El Chelsea de Mourinho i el Milan d'Ancelotti s'han enfrontat en un dels primers grans amistosos de l'estiu. Un partit digne d'una final de Champions. El triomf se l'han endut els anglesos a l'estil del seu tècnic portuguès, pel típic resultat Chelsea, 1-0. L'holandès Arjen Robben ha marcat el gol en el minut 13 de la primera part, amb un xut creuat des de fora de l'àrea.

A les files dels "blues" ha tingut força protagonisme el fitxatge més car del mercat estiuenc a la Premier, Shaun Wright Phillips. L'exjugador del Manchester City ha començat a justificar els més de 30 milions d'euros que va costar.