El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya organitza un tast d'infusions fetes amb una desena de plantes autòctones

Solsona (ACN).- El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb seu a Solsona, ha organitzat un tast d'infusions fetes amb una desena de plantes autòctones. L'objectiu, segons la tècnica de l'àrea de productes secundaris del bosc del CTFC, Eva Moré, és donar a conèixer 'de forma didàctica' les seves aportacions medicinals i gastronòmiques. Segons Moré, la majoria de la gent només coneix tres espècies d'herbes: la menta, la camamilla i la til·la. En canvi, destaca que n'hi ha moltes més que creixen a les muntanyes catalanes. És el cas de la tarongina, el saüc, la gavarrera, l'arç blanc o l'estragó. Moré ha explicat que totes elles són herbes 'de sempre' i 'que ja utilitzaven els nostres avis'.
El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya organitza un tast d'infusions fetes amb una desena de plantes autòctones

El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya organitza un tast d'infusions fetes amb una desena de plantes autòctones

Solsona (ACN).- El Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, amb seu a Solsona, ha organitzat un tast d'infusions fetes amb una desena de plantes autòctones. L'objectiu, segons la tècnica de l'àrea de productes secundaris del bosc del CTFC, Eva Moré, és donar a conèixer 'de forma didàctica' les seves aportacions medicinals i gastronòmiques. Segons Moré, la majoria de la gent només coneix tres espècies d'herbes: la menta, la camamilla i la til·la. En canvi, destaca que n'hi ha moltes més que creixen a les muntanyes catalanes. És el cas de la tarongina, el saüc, la gavarrera, l'arç blanc o l'estragó. Moré ha explicat que totes elles són herbes 'de sempre' i 'que ja utilitzaven els nostres avis'.