L'exterior de la Clínica Delfos, a Barcelona.
L'exterior de la Clínica Delfos, a Barcelona.
Barcelona

El centre mèdic Delfos presenta concurs de creditors a causa de la reducció d'activitat que pateix amb la crisi

El Centre Mèdic Delfos ha presentat concurs voluntari de creditors, segons un comunicat del mateix centre que atribueix la decisió a l'actual conjuntura econòmica i als elevats costos estructurals als quals ha de fer front. El centre argumenta que, amb la crisi, ha vist reduïda la seva activitat i, en paral·lel al concurs, està preparant un pla de viabilitat que li permeti donar continuïtat als seus projectes de futur.

Actualitzat
Delfos ha afirmat que es tracta d'un procés financer comptable amb l'objectiu d'adequar l'organització integral del centre a la realitat actual del mercat i ha assegurat que això permetrà la reorganització del centre i el seu "rellançament com una clínica de referència i assistència sanitària a Catalunya".

La clínica, situada a l'avinguda de Vallcarca, té més de 350 treballadors i atén més de 27.000 urgències cada any. Delfos ha assegurat que el centre segueix el seu funcionament habitual d'atenció als pacients, serveis mèdics, proves, intervencions quirúrgiques i tractaments.
Anar al contingut