El Celta fa història en classificar-se per als vuitens de final i el Madrid acaba líder de grup

El Celta s'ha classificat per als vuitens de final de la Lliga de Campions, en vèncer al camp dels campions actuals, el Milan, per 1-2, i en veure com l'Ajax perdia davant del Bruges 2-1. Els gols del conjunt gallec han estat de Jesuli, en el minut 42, i de José Ignacio, en el 71. El primer gol ha estat de Kaká, en el 40. Per la seva banda, el Reial Madrid també ha tancat aquesta primera fase com a líder del seu grup, en empatar amb el Porto per 1-1. Solari ha avançat els de Queiroz en el minut 9, i Derlei ha empatat, en el 34.

Aquesta nit s'han jugat la meitat dels partits, els corresponents als quatre últims grups. Demà es completarà aquesta primera fase. Aquests són els resultats i els equips classificats: Grup E: Rangers, 1 - Panathinaikos, 3 Manchester United, 2 - Stuttgart, 0 Es classifiquen l'Stuttgart i el Manchester United. Grup F: Reial Madrid, 1 - Porto, 1 Partizan, 1 - Olympique de Marsella, 1 Es classifiquen el Reial Madrid i el Porto. Grup G: Sparta Praga, 1 - Lazio, 0 Besiktas, 0 - Chelsea, 2 Es classifiquen el Chelsea i l'Sparta. Grup H: Milan, 1 - Celta, 2 Bruges, 2 - Ajax, 1 Es classifiquen el Milan i el Celta.