Copa del Rei

El Celta, el Saragossa, l'Alabès i el València, classificats per als quarts de final

Dels cinc partits corresponents a la tornada de vuitens de final de la Copa, de moment, el Celta s'ha classificat per als quarts, en empatar a dos a Balaídos, davant el Màlaga. Recordem que el resultat del partit d'anada va ser de 0-1 a favor del conjunt gallec. L'altre equip classificat ha estat el Saragossa de Paco Flores, que, després de vèncer per 1-3 el Betis, en el partit de tornada ha empatat a un. També l'Alabès s'ha classificat, tot i empatar a un amb el Valladolid, i ha aconseguit així el pas a la fase següent gràcies a l'empat a zero en el partit d'anada. En el partit jugat a El Sadar, el València s'ha imposat per 0-2, i aconsegueix també la classificació per a la ronda següent.

Celta, 2 - Màlaga, 2 El tècnic del Celta ha tornat a estar a les portes del cessament. El 0-1 de l'anada a Màlaga va fer que la directiva gallega no el fes fora després del 0-5 amb el Deportivo. En aquesta ocasió, Vagner ha estat el que ha salvat el cap del tècnic. El Màlaga havia igualat l'eliminatòria en el minut 4 de partit. Vagner ha aprofitat un rebuig per fer l'empat, a punt de complir-se el primer quart d'hora de la represa. Centrada de Diego Alonso i Salva tornava a donar momentàniament la classificació al Màlaga. Però Vagner ha tardat només mig minut a reaccionar. El Celta ha tret de centre, ha marcat i, ara sí, ja és a quarts de final. Valladolid, 1 - Alabès, 1 Al Nuevo Zorrilla, el Valladolid s'ha avançat en el minut catorze de joc amb una falta de David Souza que desvia un defensor abans d'entrar, però el Deportivo Alabès ha aprofitat un gol de l'argentí Astudillo en el minut 83 per assegurar-se també la presència en els quarts de final de la Copa pel doble valor dels gols fora de casa. En l'anada, el resultat havia estat d'empat a zero. Els bascos són l'únic conjunt de Segona que continuarà en competició. Betis, 1 - Saragossa, 1 Tot i el 3-1 de l'anada, el Saragossa ha passat dificultats a Sevilla per desfer-se del Betis. Els verd-i-blancs s'han avançat en començar el partit i durant tota la segona meitat han estat buscant amb insistència un segon gol que capgirés l'eliminatòria. No ho han aconseguit i, en el minut 90, i de penal, Villa ha establert el definitiu empat a un. Sembla que a Flores, tot i tenir l'equip en places de descens, li segueix anant bé la Copa. Osasuna, 0 - València, 2 El València segueix sent un equip fiable. L'Osasuna va arrencar un empat de Mestalla, però, a casa, no ha tingut cap opció davant el líder de Primera. Vicente ha marcat en el minut 27 de la primera part i després n'hi ha hagut prou d'impedir que els navarresos s'acostessin a la porteria de Palop, que no ha rebut cap rematada perillosa entre els tres pals. El segon gol del conjunt valencià ha estat de Rufete.