El CE Sabadell derrota el Múrcia 1-0 i s'acosta al títol de campió de la Segona B

El CE Sabadell no en té prou d'haver assolit l'ascens a Segona A que ara, a més, podria proclamar-se campió de campions de la Segona Divisió B. En l'eliminatòria final que ha de certificar qui és el millor de la categoria, els arlequinats s'han situat amb avantatge després de derrotar el Múrcia per la mínima (1-0). Un solitari gol d'Isaac Cuenca a cinc minuts pel final ha estat suficient perquè els catalans s'adjudiquessin l'enfrontament. Amb aquesta victòria els de Lluís Carreras viatjaran a La Condomina amb tot a favor per aconseguir el títol.

El Múrcia i el Sabadell lluiten per proclamar-se campions de la Segona B després d'assegurar-se l'ascens a Segona A la setmana passada. Amb l'objectiu ja assolit i un títol honorífic en joc, en el duel entre els dos millors equips de la categoria aquests han protagonitzat un partit mancat de nervi i tensió, encara que ha estat el Sabadell qui ha fet més mèrits per aconseguir el triomf. La sortida dels arlequinats ha estat contundent i només la bona actuació d'Alberto ha evitat que els catalans s'avancessin, ja que tant Joaquín com Miranda han gaudit de bones oportunitats de gol.

El duel ha anat ensopint-se a mesura que passaven els minuts i no s'ha decidit fins poc abans del final, quan una pilota morta a l'interior de l'àrea murciana ha estat aprofitada per Isaac Cuenca per, arribant des del darrere, transformar l'únic gol de la nit. El títol, però, no es decidirà fins diumenge vinent, quan es disputi la tornada a La Condomina.