Hoquei herba

El CD Terrassa força el tercer partit en imposar-se per 2-0 al Júnior de Sant Cugat

El CD Terrassa s'ha imposat per 2-0 al Júnior de Sant Cugat, en el segon partit de la final de la Divisió d'Honor femenina d'hoquei herba, empatant a un l'eliminatòria, que es disputa al millor de tres partits. Demà es juga el tercer i definitiu partit de la final, també al camp del Deportiu Terrassa a les Pedritxes.

El primer temps ha acabat sense gols, tot i que els dos equips han desaprofitat un penal córner. En el segon període, les egarenques han dominat i han sentenciat el partit en només cinc minuts, amb un gol de Sílvia Muñoz en el minut 17 i un altre d'Ester Térmens en el 22. El Júnior no ha pogut retallar la distància amb un penal córner a deu minuts del final.