Roses

El catamarà d'en Pepe salpa rumb a Panamà

El Pepe es va fer molt popular després de la seva aparició al programa "El foraster", de TV3, on explicava que el seu somni era construir una embarcació per travessar l'Atlàntic

RedaccióActualitzat

Aquest dissabte, el catamarà d'en Pepe es fa a la mar des del port de Santa Margarida de Roses, rumb a Panamà. Pepe, un popular veí de Castellfollit de la Roca, compleix així el seu somni de travessar l'atlàntic amb un bot construït per ell mateix amb l'ajuda de tot el poble.

Pepe es va fer molt popular després de la seva aparició al programa "El foraster", de TV3, que justament aquesta setmana ha estat premiat amb un Ondas. Allà explicava que el seu somni era construir una embarcació per travessar l'Atlàntic i que aquest somni l'ajudava a portar la seva malaltia.

 

Quan es va fer pública la seva història, va rebre una allau de donacions que li van permetre complir una part del somni: construir l'embarcació. El catamarà, de 9,60 metres d'eslora i gairebé 5 de mànega, porta el nom de Castellfollit

 

Pel protagonista de la història, la part més complicada del projecte ja ha passat. Ara comença un viatge de cinc o sis mesos amb el convenciment que no està sol, perquè té al darrere tot un poble que li dóna suport. 

Una cinquantena d'amics i veïns de Castellfollit s'han reunit aquest matí al moll de Santa Margarida per desitjar-li bona sort en la seva travessa.

Poc abans del migdia, en Pepe ha salpat per encarar l'última etapa d'un somni convertit en realitat.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut