Xavi, durant el partit que la selecció catalana va jugar l'any passat a San Mamés (@fcb)
Futbol

El Catalunya-Euskadi es jugarà finalment el 26 de desembre

Els equips bascos han demanat canviar la data del partit, que estava prevista per al dia 27 de desembre, perquè els jugadors no tindrien temps per preparar els partits de Lliga del 30 de desembre

Actualitzat

El partit Catalunya-Euskadi ha tornat a canviar de data. El dia previst per a jugar el tradicional partit nadalenc era el 27 de desembre, però la Reial Societat i l'Athletic Club, els dos equips bascos que han de cedir més jugadors, han demanat un canvi de dia. Segons els dos clubs, els seus jugadors no tindrien temps per a preparar la jornada de Lliga que tenen prevista per al 30 de desembre. Tot i avançar un dia, la selecció de Catalunya podrà comptar amb els jugadors que tenia previst convocar.

El partit amistós entre seleccions coincidia cada any amb la també habitual parada de la Lliga, des de finals de desembre fins a principis de gener. Aquest any, però, les circumstàncies han canviat. I és que el seleccionador espanyol va demanar tenir una setmana més per preparar l'Eurocopa; per tant, es va optar per jugar partits de lliga els dies 30 i 31 de desembre. Tot aquest moviment ha creat un bon enrenou a l'hora de posar la data definitiva al Catalunya-Euskadi.

 

 

Anar al contingut