Tenis

El català Marcel Granollers completa l'equip de la Davis amb Ferrer, Verdasco i Feliciano

La baixa de Rafa Nadal ha estat un cop dur per a l'equip espanyol de la Copa Davis i per al seleccionador Emilio Sánchez Vicario, que ha hagut de fer mans i mànigues per completar la llista de tenistes que aniran a jugar la final a l'Argentina. La negativa de Tommy Robredo i la precària condició física de Nico Almagro, que acaba de sortir d'una lesió, ha obert les portes al català Marcel Granollers, número 56 de l'ATP. David Ferrer, Fernado Verdasco i Feliciano López completen l'equip estatal que ha confeccionat Emilio Sánchez Vicario. Santi Ventura n'és el suplent escollit.

Actualitzat
L'anunci del nom del substitut del lesionat Rafa Nadal ha aixecat una gran expectació. Finalment, s'han complert les previsions i l'escollit ha estat el barceloní Marcel Granollers. El seleccionador espanyol ha explicat que no va sondejar jugadors com Robredo, Almagro o Ferrero, amb més bon rànquing que Granollers, quan ja s'apuntava la possible baixa de Nadal, perquè això hauria suposat hipotecar-los les vacances i la pretemporada.

Marcel Granollers, de 22 anys i número 56 del món, ja va estar present en una eliminatòria de Copa Davis, contra Bielorrússia, el 2006, però aleshores com a suplent. En la final contra l'Argentina, aquest paper ha estat reservat al castellonenc Santi Ventura, 122 del rànquing mundial.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut