Barça

El "cas Piqué" centra l'atenció en l'entrenament del Barça, que prepara el partit contra el Bayer Leverkusen

El Barça ha començat a preparar el partit de dimecres de Lliga de Campions davant el Bayer Leverkusen al Camp Nou. Els alemanys arriben aquest matí a Barcelona. Josep Guardiola va fer servir tots els jugadors que té disponibles més Tello i Muniesa, del filial. El gran absent de la sessió va ser Alexis. Un dels temes de conversa en l'entrenament va ser l'expulsió de Piqué davant l'Sporting, les seves declaracions i la posterior amenaça de sanció per part del president del Comitè Tècnic d'Àrbitres, Sánchez Arminio, cap al central blaugrana. El Barça va confirmar que presentarà al·legacions a la targeta vermella i va expressar el seu malestar amb el president dels àrbitres.

Actualitzat
La reacció blaugrana va arribar via Twitter. El portaveu del club, Toni Freixa, va dir que és un escàndol i va tirar d'ironia en qualificar de "fenomenal" la feina del Comitè d'Àrbitres. Els blaugranes veuen un greuge comparatiu entre aquesta reacció de l'estament arbitral a les paraules de Piqué, per exemple, i les que Casillas va dedicar a l'àrbitre Teixeira Vitienes, després que el Madrid va quedar eliminat de la Copa del Rei en l'últim Barça-Madrid. Però d'aquell dia es recordarà, sobretot, la foto de Mourinho esperant Teixeira a l'aparcament del Camp Nou. No el devia felicitar, precisament.

L'entrenador del Madrid té un llarg historial de crítiques als àrbitres i mai no ha estat sancionat. La més recent, quan es va encarar al quart àrbitre del partit contra el Rayo Vallecano, fa una setmana. Després de perdre amb el Llevant, en la primera volta, Mourinho va acusar directament l'àrbitre per no haver xiulat un penal a favor del seu equip. Després d'un Almeria-Madrid, Mourinho va criticar l'àrbitre Pérez Lasa. El comitè d'àrbitres va denunciar l'entrenador madridista, però tot va quedar en res, en considerar-se que després es va retractar.

Entrenament sense Alexis

El Barcelona es va exercitar amb tots els jugadors disponibles de la primera plantilla llevat del lesionat Alexis Sánchez, que no podrà jugar la tornada de vuitens de final de la Lliga de Campions dimecres, a les 20.45 (TV3 i esport3.cat) amb el Bayer Leverkusen al Camp Nou.

El xilè, que serà baixa entre 10 i 15 dies, es va exercitar al marge al costat del fisioterapeuta Juanjo Brau per recuperar-se d'una nova lesió muscular. També el tècnic del Barça, Pep Guardiola, no va poder comptar en aquesta sessió matinal amb els lesionats Ibrahim Afellay, David Villa i Andreu Fontàs, que segueixen recuperant-se de les respectives molèsties.

La plantilla es va veure reforçada en aquest curt entrenament a Sant Joan Despí -va durar menys d'una hora- amb els jugadors del filial Marc Muniesa i Cristian Tello. El Barcelona defensarà dimecres al Camp Nou la renda aconseguida al Bay Arena d'1-3, amb la qual cosa és el màxim favorit per passar una vegada més als quarts de final.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut