Els premiats celebren el veredicte del jurat (Ajuntament de Barcelona)
Els premiats celebren el veredicte del jurat (Ajuntament de Barcelona)
Barcelona

El carrer Llibertat, premi al més ben guarnit de la festa major de Gràcia

El segon premi ha estat per al carrer Verdi del Mig, i el tercer, per a la plaça Rovira

Actualitzat

El carrer Llibertat, amb un guarnit titulat "Els sons rurals", ha guanyat el concurs de la festa major de Gràcia, segons el veredicte que el jurat ha fet públic aquest divendres a la tarda.

En segona posició ha quedat el carrer Verdi del Mig, que ha triat com a motiu de decoració l'antiga Roma. I el bronze, el tercer lloc, ha estat per a la plaça Rovira, convertida per obra dels veïns en una sastreria.

El carrer Jesús, el carrer Progrés i el carrer Joan Blanques de Baix de Tot han estat els següents d'una llista que atorga fins a 21 premis per recompensar l'esforç dels veïns per transformar els seus escenaris quotidians en un punt d'atracció d'una de les festes majors més concorregudes de Barcelona.

Aquest any, el concurs s'ha celebrat al pati de l'escola Jujol a causa de la pluja. Durant la cerimònia s'ha volgut recordar les víctimes dels atemptats terroristes d'ara fa un any a Barcelona i Cambrils. 17 nens i nenes de Gràcia han pintat amb pintura blanca el símbol de la pau en una lona. Durant l'homenatge s'ha interpretat una adaptació de la cançó "La Rambla", amb la participació de 50 artistes que han cedit els drets d'emissió per a aquest acte.

Anar al contingut