Barcelona

El carrer Llacuna canvia de sentit i guanya en continuïtat

La via és ja d'un únic sentit direcció muntanya, seguint el pla de reforma de la plaça de les Glòries. El 16 de novembre començaran algunes de les obres que suposen el soterrament del trànsit de l'anella viària, l'enderroc de la qual està previst per al febrer del 2014.

RedaccióActualitzat

El carrer Llacuna del districte de Sant Martí de Barcelona és ja d'un únic sentit. La circulació entre la confluència amb el carrer Tànger i el lateral de la Gran Via és en sentit muntanya, homogeneïtzant així aquest tram amb el sentit de circulació de la resta del carrer.

El canvi forma part del pla per desmuntar l'anell de la plaça de les Glòries i l'objectiu és donar continuïtat al carrer i mantenir la permeabilitat transversal i longitudinal per als vianants i veïns.

El resultat converteix al carrer Llacuna en sentit únic, direcció muntanya, amb tres carrils de circulació i un d'aparcament de motos i serveis en el tram entre els carrers Tànger i Perú. Mentre que entre entre el carrer Perú i la Gran Via es deixaran quatre carrils de circulació.

Aquesta novetat arriba després dels treballs de demolició i pavimentació de la terciana de la Gran Via que es van fer al l'estiu. En aquell moment també es van fer canvis en semaforització, pintat i reordenació dels senyals viaris.

Des d'ara i fins a mitjans de febrer de l'any vinent l'empresa municipal BIMSA té previst dur a terme un seguit d'obres i actuacions que busquen fer més permeable la malla de l'Eixample per absorbir part del trànsit rodat que actualment circula per la Plaça de les Glòries. El 16 de novembre s'inicien algunes de les obres que suposen el primer pas per a la transformació de la plaça i els seus entorns, mentre que l'enderroc de l'anella està previst per al mes de febrer del 2014

Anar al contingut