El carrer Alí Bei en el punt que canvia de sentit.
El carrer Alí Bei en el punt que canvia de sentit.
Barcelona

El carrer d'Alí Bei canvia de sentit i es converteix en una via d'entrada a Barcelona

Dilluns, el carrer Alí Bei de Barcelona canvia de sentit i es converteix en una nova ruta d'entrada al centre de la ciutat des del districte de Sant Martí. El tram que canvia va des del carrer Sicília al carrer Girona.

RedaccióActualitzat

El carrer Alí Bei de Barcelona ha canviat de sentit i s'ha convertit així en una nova ruta d'entrada al centre de la ciutat des del districte de Sant Martí. És una de les obres previstes en la transformació de la plaça de les Glòries. El tram afectat va del carrer Sicília al carrer Girona i d'aquesta manera tot el carrer ja té el mateix sentit. Durant tot el diumenge, els operaris municipals han treballat per acabar-ne d'adequar la senyalització, pintar els passos de vianants i fer canvis en les zones d'aparcaments i de càrrega i descàrrega.

De totes maneres, la Guàrdia Urbana té activat un dispositiu els primers dies per evitar les equivocacions dels conductors. A més, l'empresa encarregada ha repartit 850 avisos d'escala entre els veïns informant dels nous sentits de circulació.

L'adequació de les rasants del carrer Alí Bei amb el carrer Marina ja està acabada i els vehicles ja hi circulen. Les obres, de gran complexitat tècnica, han arribat a la recta final. Només falta la pavimentació de les noves voreres de més de 15 metres del carrer Marina, que és previst que acabi a finals de febrer.

L'objectiu del canvi és millorar la circulació al voltat de la plaça de les Glòries, per acabar fent possible una malla urbana amb capacitat d'absorbir part del trànsit de vehicles que actualment passa per la plaça.

L'Ajuntament de Barcelona preveu tallar el trànsit de superfície a la plaça de les Glòries d'aquí a un mes per l'enderroc de l'anella viària. El consistori creu que en quatre setmanes estaran acabades totes les obres de desviament de la circulació pels carrers adjacents.

 

 

 

Anar al contingut