Lliga ACB

El Caprabo Lleida perd la seva imbatibilitat contra el TAU en caure derrotat per 66 a 78

El Caprabo Lleida ha perdut la seva imbatibilitat en perdre a la pista del Barris Nord contra el TAU Vitòria, per 66 a 78. L'equip lleidatà ha fet un desastrós inici de partit i sempre ha anat al darrere en el marcador davant d'un TAU molt superior. Però els homes d'Edu Torres no s'han donat per vençuts en cap moment i, liderats per un gran Alberto Angulo, amb 26 punts, han tornat a acostar-se perillosament, encara que finalment no han pogut culminar una remuntada que hauria estat espectacular.

Un parcial en contra de 7 a 29 en els primers deu minuts de partit ha complicat des d'un principi les coses a un Caprabo que ha començat molt fred a la pista. Sense gairebé temps per reaccionar, s'ha arribat al descans amb un clar 24 a 47 a favor dels alabesos. Amb aquest clar avantatge, els homes de Dusko Ivanovic s'han relaxat i el Caprabo ho ha aprofitat per retallar distàncies i arribar a l'últim quart amb possibilitats d'emportar-se la victòria. Tot i l'esforç dels lleidatans, finalment, el TAU s'ha emportat el triomf per 66 a 78 i el Caprabo ha encaixat la primera derrota de la temporada en la Lliga ACB, encara que manté el liderat de la classificació a l'espera del partit del Barça contra el Granada, al Palau. En els altres dos partits avançats a dissabte, el Pamesa València ha guanyat el Breogán de Lugo per 88 a 70, i l'Estudiantes s'ha imposat a la pista del Fórum Valladolid per 71 a 78.