Un cotxe dels Mossos d'Esquadra traslladant al sacerdot entrant al pàrquing de l'edifici judicial d'Amposta, aquest 13 de setembre de…
Un cotxe dels Mossos d'Esquadra traslladant al sacerdot entrant al pàrquing de l'edifici judicial d'Amposta, aquest 13 de setembre de 2017. (Horitzontal)

El capellà de la diòcesi de Tortosa arrestat a Hondures per abús sexual i prostitució de menors declara al jutjat

Actualitzat

ACN Amposta.-El capellà de la diòcesi de Tortosa acusat dels suposats delictes d'abús sexual i corrupció i prostitució de menors declara aquest dimecres als jutjats d'Amposta. Alonso ha arribat en un cotxe patrulla dels Mossos que han fet el trasllat des de la pressió del Catllar (Tarragonès) cap al jutjat. El sacerdot va ser arrestat a Hondures on feia de missioner des de l'estiu passat després que el jutjat d'instrucció número 4 d'Amposta emetés una ordre de recerca i extradició contra ell. El jutjat va rebre una denúncia el passat mes d'abril i ja ha pres declaració a deu investigats més en el cas. D'aquests a sis se'ls van detenir, sent un d'ells agent dels Mossos d'Esquadra. Tots han quedat en llibertat amb càrrecs. Al mes de juliol, es va arxivar provisionalment la causa contra l'agent dels Mossos. Alguns d'aquests haurien contactat amb el menor, que ara tindria setze anys, a través de webs de contactes. La declaració del sacerdot ja hauria acabat i s'està a l'espera de conèixer la decisió de la jutgessa.

Anar al contingut