Maties Serracant, nou alcalde de Sabadell, assegut amb l'exalcalde Juli Fernàndez, (a l'esquerra) al ple d'aquesta tarda (ACN)
Maties Serracant, nou alcalde de Sabadell, assegut amb l'exalcalde Juli Fernàndez, (a l'esquerra) al ple d'aquesta tarda (ACN)
Sabadell

El cap de llista de la Crida, Maties Serracant, nou alcalde de Sabadell

Serracant substitueix el republicà Juli Fernández, un canvi previst en els acords de govern del 2015

RedaccióActualitzat

El cap de llista de la Crida, Maties Serracant, ha promès el càrrec com a nou alcalde de Sabadell al ple extraordinari que s'ha fet aquesta tarda a l'Ajuntament de la capital vallesana. Serracant ha estat elegit amb els vots de 14 dels 27 regidors del consistori. Relleva així el republicà Juli Fernández, segons els acords de govern del 2015.

El canvi a l'alcaldia de Sabadell s'ha endarrerit uns mesos per les discrepàncies entre les quatre formacions que integren el govern local. Finalment, el quadripartit ha arribat a un consens que s'ha materialitzat aquest dimarts amb l'elecció de Maties Serracant, que fins ara era tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat. El nou alcalde de Sabadell i la resta de regidors del grup de la Crida han assistit al ple amb samarretes al·lusives a la lluita contra la corrupció.

Anar al contingut