Poveda durant l'actuació.
Poveda encisa Girona.
Girona

El "cante" tradicional i les "coples" de Poveda encisen Girona

Miguel Poveda ofereix un concert minimalista a l'Auditori de Girona per presentar el seu nou disc "Íntimo". El badaloní va encisar el públic amb el seu flamenc i les seves "coplas".

RedaccióActualitzat

El badaloní Miguel Poveda ha presentat aquesta nit a Girona el seu darrer àlbum, "Íntimo", un títol que defineix a la perfecció la seva nova proposta musical, intimista, en un concert molt personal. "Feia temps que no estava a Girona fent música. Vull mostrar-vos diverses parts, valgui la redundància, que formen part de mi com a artista, músic o com a ésser humà", ha explicat l'artista.

" El "cantaor" va pujar a l'escenari de l'Auditori de Girona acompanyat només per la guitarra de Jesús Guerrero i el piano de Joan Albert Amargós.

L'espectacle, dividit en dos grans blocs, del "cante" tradicional a les "coples", ha encisat els més de 800 assistents, que han felicitat reiteradament l'artista durant tot el concert tot assegurant que era "un gran del flamenc".

El concert, ha començat amb un quart d'hora de retard perquè l'afinador del piano que havia de deixar l'instrument a punt se n'ha oblidat i els organitzadors han hagut de fer mans i mànigues per trobar un altre afinador a Girona que pogués fer la feina a temps. Un petit entrebanc que, finalment, s'ha solucionat.

 

 

Anar al contingut