Albert Pla en una actuació.
Albert Pla no actuarà avui a la sala Jamboree.
Barcelona

El cantant Albert Pla suspèn un recital a Barcelona i tres a Madrid per un "problema coronari"

El cantant Albert Pla està ingressat a l'hospital Josep Trueta de Girona "arran d'un problema coronari". Això l'obliga a suspendre els pròxims concerts, el d'aquest dimarts a la sala Jamboree de Barcelona, al costat de Pascal Comelade, i també els tres que havia de fer aquesta setmana a Madrid.

RedaccióActualitzat

El concert que el cantant Albert Pla havia de fer aquest dimarts a Barcelona, al costat de Pascal Comelade, s'ha cancel·lat a causa d'una indisposició del cantant sabadellenc. Albert Pla està hospitalitzat a Girona per un "problema coronari". Per aquest motiu s'ha suspès tant l'actuació d'avui a la sala Jamboree de la capital catalana com les de Madrid, tres en total, al Círculo de Bellas Artes.

Pla, que ha estat ingressat a l'hospital Josep Trueta, es troba estable i fora de perill, segons font pròximes al cantant, tot i que quedarà en observació durant la setmana que ve. De moment, es mantenen les dates de les actuacions del cantant a L'Auditori de Barcelona, previstes entre el 27 i el 30 de març.

 

Anar al contingut