Esports

El canal Esport3, premiat a la 7a edició del BCN Sports Film Festival

Christian Garcia, director de l'àrea d'Esports de la CCMA, va recollir ahir el premi que han atorgat al canal Esport 3, pel seu 5è aniversari, en la inauguració de la 7a edició del BCN Sports Film Festival.

Actualitzat

El canal Esport3 va rebre ahir al vespre, en l'acte d'inauguració del BCN Sports Film Festival 2016, al Museu Olímpic i de l'Esport Joan Antoni Samaranch, un premi pels cinc anys de la seva primera emissió. El guardó el va recollir Christian García, director de l'àrea d'Esports de la CCMA.

A més, avui a les 18.30, al mateix Museu, es podrà veure el capítol del programa "Capacitats" titulat "José López, futbolista invident", que també ha estat seleccionat per competir en les categories de millor producció catalana, millor documental i millor curtmetratge en aquesta edició del BCN Sports Film Festival.

En aquest capítol, el futbolista invident José López demostra com la deficiència visual que té no li és cap inconvenient per mantenir una vida del tot normal. A banda de jugar a futbol sala, fa de professor de Secundària en un institut a Reus. L'equip del programa s'endinsa en el seu dia a dia i el José reflexiona sobre els beneficis que té practicar esport. És colpidor, també, com els seus alumnes adolescents analitzen com els enriqueix el fet de tenir el Jose com a professor.

"Capacitats" està dirigit per Lluís Riola i Mireia Vicente, i la producció és de Maria Colomer.

Els premis del BCN Sports Film Festival es faran públics en una gala el proper 7 de maig.

esport3.cat

tv3.cat/capacitats

Anar al contingut